Mijn naam is Saskia de Bruijn-Chrispijn

Ik heb 22 jaar als verpleegkundige gewerkt. Nadat ik in 2005 mijn pedicure-opleiding heb afgerond, hou ik mij graag bezig met het behandelen en verzorgen van uw voeten.


Ook diabetici kunnen bij ons terecht. Naast mijn Diabetische aantekening ben ik in september 2018 gestart met de opleiding tot Medisch Pedicure om u nog beter van dienst te kunnen zijn.


Gun uw onderdanen de aandacht die ze verdienen

Veel mensen hebben last van pijnlijke of vermoeide voeten. Niet zo vreemd als je je realiseert hoe de gemiddelde Nederlander met zijn belangrijkste onderdanen omgaat. Of liever gezegd, niet omgaat!

Bij de verzorging van ons lichaam hebben voeten een ten onrechte lage prioriteit. Met allerlei ongewenste ongemakken zoals eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels of ‘gewoon’ vermoeide voeten, als direct gevolg. Pijn en ongemak die u uzelf kunt besparen. Maak een afspraak met de pedicure en voorkom dit soort narigheid.

Rug- en nekklachten zijn maar één stap verder...

Slecht verzorgde voeten kunnen behalve veel pijn, ook een verkeerde lichaamshouding en daarmee vervelende rug- of nekklachten tot gevolg hebben. Zo ver hoeft het natuurlijk allemaal niet te komen.

Met een bezoek aan een professioneel opgeleide pedicure met goede apparatuur, krijgen uw voeten de juiste (pijnloze) verzorging en voorkomt u deze ongemakken.

Op goede voet leven

Het wordt echt de hoogste tijd om uw voeten net zo goed te gaan verzorgen als de rest van uw lichaam. Met een uitgebreid advies voor uw specifieke voetenwerk, is preventie het sleutelwoord.

Naast de standaard- behandeling kunt u ook voor een deelbehandeling kiezen (zoals bijvoorbeeld een likdoorn). Behalve algemeen verzorgende voetencrèmes adviseren we ook producten ter behandeling van bijvoorbeeld zweetvoeten, kloven, schimmelnagels etc. Wat de algemene crèmes betreft, elk huidtype en ieder seizoen vraagt om een eigen crème. We adviseren u graag.

Voetverwennerij

Sinds de zomer van 2006 kunt u uw voeten helemaal laten verwennen. Een total Wellness voor uw voeten! Deze Voetverwenbehandeling bestaat uit een puur verzorgende behandeling van uw voeten bestaande uit een verfrissende spray, scrub, pakking en lichte voetmassage met producten van het gerenommeerde bedrijf Kathleen Kay Cosmetics (bekend uit VIVA en Libelle).

Een VoetVerwenbehandeling verfrist en verkoelt vermoeide en branderige voeten, stimuleert de doorbloeding en verwarmt uw voeten en geeft ontspanning en rust aan vermoeide en branderige voeten. Dus eigenlijk is dit meer dan voetverwennerij!