Mijn naam is Saskia de Bruijn-Chrispijn

UPDATE CORONAVIRUS
Zoals u misschien hebt vernomen heeft de overheid nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen.

Ook de vakorganisatie voor pedicures, Provoet, heeft alle pedicurepraktijken verzocht om haar deuren te sluiten. Hierdoor zal Saskia's Pedicurepraktijk tot en met 6 april 2020 gesloten zijn. Klanten die een afspraak in deze periode hebben, zullen persoonlijk bericht ontvangen.

Wij zullen u via al onze communicatiekanalen (e-mail, website en social media) op de hoogte houden. Ons advies is om onze website regelmatig in de gaten te houden.

Ik ben meer dan 15 jaar pedicure en heb sinds juli 2019 het diploma Medisch Pedicure behaald. Hierdoor ben ik nog beter in staat uw voeten te behandelen en te verzorgen.


Naast gewone behandelingen verzorg ik ook diabetici en klanten met reumatische of oncologische voeten. Speciale nagelbehandelingen zoals nagelreparatie, nagelregulatie d.m.v. nagelbeugels, orthesiologie (ortheses) en anti-druk technieken behoren tevens tot de mogelijkheden.


Gun uw onderdanen de aandacht die ze verdienen

Veel mensen hebben last van pijnlijke of vermoeide voeten. Niet zo vreemd als je je realiseert hoe de gemiddelde Nederlander met zijn belangrijkste onderdanen omgaat. Of liever gezegd, niet omgaat!

Bij de verzorging van ons lichaam hebben voeten een ten onrechte lage prioriteit. Met allerlei ongewenste ongemakken zoals eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels of ‘gewoon’ vermoeide voeten, als direct gevolg. Pijn en ongemak die u uzelf kunt besparen. Maak een afspraak met de pedicure en voorkom dit soort narigheid.

Rug- en nekklachten zijn maar één stap verder...

Slecht verzorgde voeten kunnen behalve veel pijn, ook een verkeerde lichaamshouding en daarmee vervelende rug- of nekklachten tot gevolg hebben. Zo ver hoeft het natuurlijk allemaal niet te komen.

Met een bezoek aan een professioneel opgeleide medisch pedicure met goede apparatuur, krijgen uw voeten de juiste (pijnloze) verzorging en voorkomt u deze ongemakken.

Op goede voet leven

Het wordt echt de hoogste tijd om uw voeten net zo goed te gaan verzorgen als de rest van uw lichaam. Met een uitgebreid advies voor uw specifieke voetenwerk, is preventie het sleutelwoord.

Naast de standaard- behandeling kunt u ook voor een deelbehandeling kiezen (zoals bijvoorbeeld een likdoorn). Behalve algemeen verzorgende voetencrèmes adviseren we ook producten ter behandeling van bijvoorbeeld zweetvoeten, kloven, schimmelnagels etc. Wat de algemene crèmes betreft, elk huidtype en ieder seizoen vraagt om een eigen crème. We adviseren u graag.

Voetverwennerij

U kunt uw voeten ook helemaal laten verwennen. Een total Wellness voor uw voeten! Deze Voetverwenbehandeling bestaat uit een puur verzorgende behandeling van uw voeten bestaande uit een verfrissende spray, scrub, pakking en lichte voetmassage met producten van het gerenommeerde bedrijf Kathleen Kay Cosmetics (bekend uit VIVA en Libelle).

Een VoetVerwenbehandeling verfrist en verkoelt vermoeide en branderige voeten, stimuleert de doorbloeding en verwarmt uw voeten en geeft ontspanning en rust aan vermoeide en branderige voeten. Dus eigenlijk is dit meer dan voetverwennerij!

Privacy Policy

Saskia's Pedicurepraktijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier om onze privacy policy door te nemen.